Meryem Ana Kilisesi & Virgin Mary Church Of Kusadasi




Kuşadası Meryem Ana Kilisesi
Yorum bölümünden önerilerinizi yazabilirsiniz:

Sitemize üye olup yada olmadan, yorum bölümünden fikirlerinizi bize yazar ve yollarsanız, Ülkemiz ve insanlık için en doğrunun tamamlanmasında katkıda bulunmuş olmanızdan onur ve mutluluk duyacağız. Saygılarımızla Öneri Haber.

Meryem Ana Kilisesi & Virgin Mary Church Of Kusadasi:

Burası hristiyanlar için hacı olma yeridir. Dünyada ortalama 2.2 milyar hristiyan olduğunu düşünürsek, güzel tanıtımlar ile ülkemize milyonlarca ziyaretçi Allah ile bütünleşir bu sayede çok büyük bir ilahi hizmet yapılmış olur aynı zamanda turizm sayesinde milyonlarca dolar döviz kazancı elde edilebilir. Bir çok insan maddi feraha kavuşacağından bu da büyük ilahi hizmet olacaktır.

 



English

 

Virgin Mary Church of Kusadasi

This is the place to be a pilgrim for Christians. If we think about an average of 2.2 billion Christians in the world, millions of visitors will be integrated with God with beautiful introductions, and a huge divine service will be made on this site. At the same time, thanks to tourism, millions of dollars of foreign exchange earnings can be obtained. This will be a great divine service as many people will have a material interest.

Yazan/ Writer : Hakan Coşar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir