Hz İbrahim’in Şehri ve Turizm / City of Prophet Ibrahim and Tourism

(Below the article english)

Hz İbrahim’in doğduğu ve Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olan Şanlı Urfa, turizm için çok önemli bir yerdir. Dünyada ortalama 1.6 milyar müslüman, 2.2 milyar hristiyan ve 12 milyon yahudi bulunmaktadır. Bu toplamda Allah’a ve Hz İbrahim’e inanan 4 milyar insan var demektir. Çok güzel tanıtımlarla Şanlı Urfa’ya yani ülkemize milyonlarlarca turist ve dolayısıyla milyonlarca dolar döviz kazandırmak çok kolay sağlana bilir, bununla beraber milyonlarca insanın Allah C.C ile bütünleşmesine katkıda bulunmuş olunacaktır.
Hz İbrahim’in en büyük özelliği Tüm peygamberin babası, atası olmasıdır. Hepsi onun neslinden gelmiştir. Bu dinleri birleştirecek ve İslamda buluşturacak en önemli özelliğidir.

Yazan: Hakan Coşar
ENGLISH

Şanlı Urfa, the place where Prophet Abraham was born and thrown into the fire by Nemrut, is a very important place for tourism. There are 1.6 billion Muslims, 2.2 billion Christians and 12 million Jews in the world. This means that there are 4 billion people who believe in Allah and Prophet Abraham in total. It is very easy to earn millions of tourists and therefore millions of dollars in foreign currency to Şanlı Urfa, that is, our country, with very good promotions, and it will also contribute to the integration of millions of people with Allah. The most important feature of Prophet Abraham is that he is the father and ancestor of all prophets. All of them came from his generation. This is the most important feature that will unite religions and bring them together in Islam.

Posted by Hakan Cosar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir