POLİS TEŞKİLATI DEĞERLİDİR /// The Police Service Is Valuable

(Below is the article in English.)

Sevgili Vatandaşlarım

Polis teşkilatı önemlidir:

Her olayda hayatını tehlikeye atarak görevlerini yapan Polisler, hayatlarından verdikleri özveri yüzünden yüksek maaş almalıdır.

Aynı zamanda çalışma koşulları ve olabilecek neticeleri sebebiyle ailelerininde geleceği garantiye alınmalıdır.

Sürekli kötülüklerle mücadele ettikleri için psikolojilerin iyi olması ve moralli olmaları şarttır, bu yüzden yılda en az iki defa, altı ayda bir gibi yıllık izinleri olması gerekir.

Polislerimiz mutlu olmalıdır ki muhatap olduğu dürüst vatandaşlarımıza güler yüzle mutlulukları yansımalıdır. Bu yüzden mutlu olmaları için gerekli koşullar sağlanmalıdır.

Saygı ve Sevgilerimle
Hakan Coşar





ENGLISH

Dear Humans

The police force is important:

Police officers, who do their duties by risking their lives in every incident, should receive a high salary due to the dedication they give from their lives.

At the same time, the future of their families should be guaranteed due to the working conditions and possible consequences.

Since they are constantly fighting evil, their morale and psychology must be good, so they must have annual leave at least twice a year, such as every six months.

Our police should be happy so that their happiness should be reflected in a smiling face to our honest citizens. Therefore, the necessary conditions must be provided for them to be happy.

With my best wish and respect
Hakan Coşar




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir