HAVA YOLLARI, ÇAĞI YAKALAMAKTIR /// Airways, Catching the Age

(Below is the article in English.)

Daha iyi hizmet yarışı ve daha uygun fiyatlar ile hava yolculuğun sağlanması için Hava Yolları Şirketlerimiz artmalıdır.

Uçak yakıtlarından alınan vergiler olabildiğince en aza indirilmeli, vergi hak bir şekilde firmaların kazancından alınmalıdır.

Uçak bilet fiyatlarının en uygun fiyata gelmesi sağlanmalı ve milletimizin uçak yolculuğunu tercih etmeleri teşvik edilmelidir.

Bilet fiyatları o kadar uygun olmalı ki herkes hafta sonları rahatlıkla tatillerini Ülkemizin diğer şehirlerini gezebilmelidir. İsteyen akşam evine geri dönmeli, isteyen gezdiği bölgede konaklamalıdır.

Yurt dışı uçak bilet fiyatları çok uygun olmalıdır. Farklı ülkeleri tanımalıyız. Farklı kültürleri tanımalıyız.

Unutmayalım ki. Farklı ülkelerin medeniyetlerini tanımadan, kendi medeniyetimizin ne seviyede olduğunu anlayamayız. Birbirimizi örnek alıp daha ileri medeniyete ulaşmakta zorluk çekeriz. Başkasının yaptıklarını görmeden, hatalarımızı fark edemeye biliriz. Kendimizi çok ilerde zannede biliriz.

Saygı ve Sevgilerimle
Hakan Coşar





ENGLISH

Our Airlines Companies should increase in order to provide air travel with a better service race and more affordable prices.

Taxes on aviation fuels should be minimized as much as possible, and the tax should be collected from the profits of the companies.

It should be ensured that the flight ticket prices come at the most affordable price and our nation should be encouraged to prefer air travel.

Ticket prices should be so affordable that everyone should be able to easily visit other cities of our country for their holidays on weekends. If you want, you should go back to your house in the evening and stay in the region you visit.

Let’s not forget. We cannot understand the level of our civilization without knowing the civilizations of different countries. If we cannot take each other as an example, we will have difficulty reaching a more advanced civilization. We may not notice our mistakes without seeing what someone else has done. We can think we are too far ahead.

Best Wish
Hakan Coşar




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir